Naše komplexní řada unikátních přírodních produktů tvoří jeden ze základních pilířů naší společnosti. Jedná se o prémiovou kvalitu pro podporu zdraví Made in CANADA.

Spokojenost zákazníků, kvalita, funkčnost a účinnost našich výrobků je prioritou!

Akuna Health Products Inc. hraje aktivní roli v implementaci, udržování a zlepšování efektivního systému managementu jakosti našich výrobků. Jsme výrobní závod zaměřený na zákazníka a jsme odhodláni nejen splnit, ale také předčit jeho očekávání.

Kombinací aktivních rostlinných složek, principů tradiční bylinné medicíny, moderních vědeckých poznatků a nejmodernějších laboratorních a výrobních metod vznikají přírodní produkty nejvyšší kvality. Všechny naše produkty jsou licencovány Ministerstvem zdravotnictví Kanady jako Přírodní léčivé produkty a mají přidělen jedinečný osmimístný kód NPN, (Natural Product Number). Naše výrobní postupy jsou v souladu s požadavky GMP, správné výrobní praxe, jsme certifikování ISO 9001 pro kompletní hodnocení systému kvality řízení.

Pro zajištění nejvyšší kvality našich výrobků provádíme testy a analýzy každé vyrobené šarže. Samozřejmostí je i Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP). Pro analýzu hotových produktů používáme vysoce účinnou kapalinovou chromatografii/hmotnostní spektometrii (HPLC/MS). Díky těmto výrobním metodám a certifikovaným postupům můžeme našim zákazníkům garantovat, že každý výrobek je prémiové kvality, bezpečný a funkční.

Akuna = Vaše správná volba!